de creatieve tafel info


Ik zal me even voorstellen:
Ik ben Liesbeth Musters, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik werk in het speciaal onderwijs.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig: pergamano, 3d, borduren, kaarten maken, met pailletjes dingen versieren. Ik heb het allemaal gedaan.
Sinds 2004 is daar scrapbooken bijgekomen. Scrapbooken is het op een creatieve manier foto's inplakken. Daarin kon ik mijn creatieve ei kwijt! Heerlijk en leuk om zo creatief bezig te zijn.
In 2007 werd ik door een vriendin gevraagd om workshops scrapbooken bij haar in de winkel te geven. Dit vond ik geweldig. Het was erg leuk om mensen een leuke avond te bezorgen en dingen te leren.
Helaas stopte mijn vriendin met de winkel waardoor ook het geven van de workshops ophield. Ik merkte dat ik dat miste en heb het idee opgevat om dan thuis de workshops te geven. Zo werd de creatieve tafel "geboren".
Ik kreeg van diverse ouders op school van de meiden de vraag of ik ook niet wat voor kinderen kon doen. En zo kwam het idee van de knutselmiddagen voor kinderen. En ook dat was weer een succes! Helemaal gezellig om met een groepje kinderen leuke knutselwerken te maken.
Zelf begon ik na te denken over nog een vervolg hierop. Omgaan met kinderen vind ik gewoon leuk. Zo kwam ik op het idee om ook kinderfeestjes te geven en daarnaast ook traktaties te maken.

Sinds oktober 2013 is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Door een vriendin werd ik gevraagd om demonstratrice te worden voor het merk Stampin´Up! En dan dat doe ik dus nu met veel plezier. Ik geef regelmatig workshops thuis waarbij je vrijblijvend kan aanschuiven.
Ook kan ik bij jou thuis komen om een party te geven.

Meer info via: info@decreatievetafel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten